LAS KARAMBA

Image
25 de juliol, 21h
Castellum Fractum
Sant Julià de Ramis

Anticipada: 15€
Taquilla: 18€

Karamba es va fundar el 2018 en el si dels carrers de Barcelona, entre el caos, el tràfic, la ciutat i l'estrès, amb la necessitat d'adquirir forces, combatre pors i canviar la manera de viure. Va néixer de l'empatia entre set històries de vida. Històries de migracions, herències musicals, i maternitats subversives i diverses, amb la intenció de perseguir somnis, experimentar el potencial i la sensibilitat, de reivindicar el paper de la dona.

És una barreja multicultural entre Veneçuela, Cuba, Catalunya, França i Argentina. Una banda que dona lloc a un estil on es fusiona el so, el chachachá, la salsa i la timba, amb el rap, i la música urbana, creant un color nou, especial, contagiós i poderós. Pensaments units pel desig de projectar contingut que creu consciència en oients, que impulsi a noves generacions, i alhora pugui contagiar d'alegria i il·lusió a tot el públic.

Las Karamba és la veu de totes aquelles dones que van callar, que van estar a l'ombra, que van lluitar soles, al llarg de la història de la música, i que avui tenen molt per explicar.